Stand up i Stockholm


Kul att du vill se stand up i Stockholm!I Stockholm finns det väldigt många stand up klubbar, inte minst på söder. Här finns både gratisklubbar och betalklubbar, dit både komiker och publik vänder sig för att ge och få ett gott skratt för livet. Här presenteras ett urval av Stockholms stand up och fler kommer att publiceras vartefter det finns guldkorn.

  • Maffia Comedy Club samlas både etablerade komiker och rookies för att sprida glädje till allmänheten. Här kan komiker testa nytt material och se vad som ”går hem” och inte, samtidigt som publiken kan skratta åt komikers hyllade skämt och ta fram skämskudden om det är något som inte faller in i smaken. Få mer information om Maffia Comedy Club!
  • Stockholm Comedy Club får du ett kärleksfullt skratt som du kommer minnas för lång tid framöver – tack vare finlands-svenske stand up-komikern Janne Westerlund!
  • För större sällskap, privat eller företag, finns möjligheter till att hyra underhållning, lokal och matpaket på ett och samma ställe genom www.bokaunderhallning.se. Detta är bra möjligheter för dig som vill anordna ett event i Stockholm.

Vill du tipsa om klubbar eller om dina event? Kontakta oss i dag!