TOP

De absolut roligaste slotsen – top 3


Spännande och äventyrliga slots är för många en stor favorit men ibland kan det vara svårt att hålla koll på både de äldre och de allra senaste slotsen – här får du därför top 3 absolut roligaste spelen. Ta reda på mer om casino och spel – klicka här!


Starburst


Starburst är kanske inte design- och funktionsmässigt det mest imponerande bland slots, men skaparen NetEnt vet vad de sysslar med och faktiskt så har Starburst länge varit en favorit och är fortfarande. Här kan du vinna från båda hållen vilket inte är det allra vanligaste, dessutom kan du med hjälp av spelets wild-symbol och free spins kamma hem riktigt fina vinster. Dem vinstgivande sätten i spelet är en av flera anledningar till spelares stora uppmärksamheten och trots några år på nacken är Starburst en välomnämnd titel i media.


Bonanza


Big Time Gaming är skaparen bakom Bonanza slot och det var inte allt för många år sedan spelet lanserades (2017), trots det fick den snabbt uppmärksamhet och är än idag mångas förstahandsval på menyn – mycket för dem vinstgivande funktionerna. Spelets tema utspelar sig i USA kring 1800-talets guldfeber vilket passar sig bra eftersom du här har 117 647 olika sätt att vinna på. Ett roligt slot med ett tema utöver det vanliga som ger dig glädje om och om igen. Bonanza är även ett slot som är hygglig mot plånboken vilket är mycket uppskattat – för så lite som 2 kronor i insats kan du ge dig in i guldgruvan och med stor chans komma ut med storvinst!


Book of Dead


Book of Dead är en populär slot från Play’n GO som helhet är relativt enkelt. Sloten inryms av 5 hjul, 3 rader, 10 vinstlinjer samt en free spins-runda. Det här spelet är temamässigt äventyrs inspirerat likt favoriten Indiana Jones och är grafiskt sätt mycket välgjort. I jakt på guldet kan du starta igång 5 hjul på 3 rader, 10 vinstlinjer och ett free spins-läge för så lite som 10 kronor och få chans till galna 5 miljoner kronor i vinst.